full screen background image

BERSIAP SEDIA UNTUK PENGGEMBARAAN

Bersiap sedia untuk cabaran pengembaraan korporat di salah sebuah hutan hujan tropika tertua di dunia. Temui pelbagai pilihan tempat, perkhidmatan bantuan persidangan dan banyak lagi.

Menggalakkan Deligasi

Lebih daripada sesiapapun, SCB amat menyedari iltizam yang diperlukan untuk memastikan sesuatu konvensyen itu berjaya. Sebab itulah kami berada di sini untuk membantu anda.

Faktor yang penting adalah penghormatan yang diberi diatas kemenangan konvensyen bidaan adalah baik untuk jururancang, organisasi terlibat dan juga Sarawak.

Kejayaan sesebuah konvensyen adalah bergantung kepada bilangan para deligasi yang hadir. Oleh itu, izinkan kami untuk membantu memasarkan dan mempromosikan acara anda bagi memaksimukan bilangan-bilangan perwakilan. Kami mempunyai sokongan pemasaran yang komprehensif untuk meningkatkan jumlah kehadiran para deligasi. Ini adalah termasuk menyediakan pinjaman bahan paparan, arkib foto, kepelbagaian kostum etnik tempatan Sarawak dan mascot kami – Harry– Kenyalang, bahan data organisasi-organisasi antarabangsa dari Persatuan Kongres dan Konvensyen (ICCA) serta banyak lagi.